Поликарбонатни плоскости от ПоликарбонатБГ


Поликарбонат, поликарбонатни плоскости

Приложение на поликарбонатните плоскости


Поликарбонатът и изделията от него - поликарбонатни плоскости, стъкла и др. форми са пример на високите технологични постижения на съвременната наука. Многообразни са приложенията и ползите от поликарбонатните плоскости. Те се използват както в мащабни и представителни проекти като стадиони, летища, спортни зали, луксозни хотели, предпазване и консервиране на паметници на културата, така и за проекти с производствено предназначение- покриви и фасади  на големи индустриални предприятия. Все по-широко е приложението им в обществените сгради- митници, складове, спирки, а също и в селското стопанство- за оранжерии, светли ивици на складове, ферми, отделения за разсад и др. Съчетаването на добра светлопропускливост и топлоизолация правят камерните плоскости от поликарбонат предпочитан материал в нашите жилища - навеси и козирки, зимни градини, душ кабини, цветни прегради, светли куполи.

още от Поликарбонат БГ

Покрития от поликарбонат


Поликарбонатните  плоскости са доказан материал за покритие на газстанции, бензиностанции, автосервизи и автомивки. Също така направата на оранжерии. Поликарбоната има висока устойчивост на удар. Материалът не се изменя от атмосферните въздействия, защото има UV-защитен слой! Гъвкавостта на поликарбонатните листове ги прави идеален материал за покриване на сложни геометрични форми. Поликарбонатът сега привлича все повече и повече внимание в много области на производството и строителството, включително и като материал, който заменя метал и стъкло. Благодарение на високата си механична якост в съчетание с ниска водопоглъщаемост и на способността на продуктите, изработени от него, да съхраняват течни, твърди и газообразни материали в широк диапазон от работни температури, поликарбонатът се изполва успешно за производството на прецизни детайли и строителни елементи.

още от Поликарбонат БГ
Telkom © 2010 - 2021 Поликарбонатни плоскости от ПоликарбонатБГ | Изработка на сайт, NetService поддръжка и SEO оптимизация от Максофт