Поликарбонатни плоскости от ПоликарбонатБГ


видове поликарбонатни плоскости

Различни видове поликарбонатни плоскости и плътен поликарбонат!Ниски цени и промоции!

Поликарбонат

Многостенни / многокамерни


Това са най-масовите и използвани поликарбонатни плоскости в България. Произвеждат се с дебелини от 4, 6, 8, 10, 16, 20, 25, 32мм и различен брой камери.

Те са  практически нечупими и в същото време изключително леки, което води до намаляване теглото и цената на носещата конструкция. Поликарбонатните плоскости пропускат полезната част на слънчевия спектър и спират 100% вредните UV лъчи. Устойчиви са на удар, ниски и високи температури / от - 40 ˚ С до 115 ˚ С/, стареене, по-голямата част от химическите препарати и имат гаранция 10 години. Това което прави поликарбонатните плоскости предпочитани е рядкото съчетание на висока светлопропускливост и изключително добра топлоизолация. Това са важни качества, които стават все по-актуални с повишаване цените на енергоносителите. 

още от Поликарбонат БГ

Плътен поликарбонат


Масивните поликарбонатни плоскости изглеждат като стъкло. Така е само на пръв поглед, защото на практика може да считаме тези плоскости за нечупими. Прозрачни, изключително устойчиви на удар, високи температури и стареене тези плоскости са предпочитани в автомобилната индустрия, самолетостроенето, машиностроенето.

още от Поликарбонат БГ
Telkom © 2010 - 2024 Поликарбонатни плоскости от ПоликарбонатБГ | Уеб дизайн, изработка, поддръжка и SEO оптимизация от Максофт