Поликарбонатни плоскости от ПоликарбонатБГ


Поликарбонат - приложение на поликарбонатните плоскости

Поликарбонатът и изделията от него - поликарбонатни плоскости, стъкла и др. форми са пример на високите технологични постижения на съвременната наука. Многообразни са приложенията и ползите от поликарбонатните плоскости. Те се използват както в мащабни и представителни проекти като стадиони, летища, спортни зали, луксозни хотели, предпазване и консервиране на паметници на културата, така и за проекти с производствено предназначение- покриви и фасади  на големи индустриални предприятия. Все по-широко е приложението им в обществените сгради- митници, складове, спирки, а също и в селското стопанство- за оранжерии, светли ивици на складове, ферми, отделения за разсад и др. Съчетаването на добра светлопропускливост и топлоизолация правят камерните плоскости от поликарбонат предпочитан материал в нашите жилища - навеси и козирки, зимни градини, душ кабини, цветни прегради, светли куполи.

Поликарбонатът претежава редица качества, които го правят широко приложим. Плоскостите са гъвкави, което ги прави удобни за изпълнение на сложни геометрични форми. Той е пожаробезопасен- не поддържа горенето и не отделя големи количества вредни газове.

Поликарбонатните плоскости нямат цветово ограничение, което позволява свобода при изпълнението на различни архитектурни и интериорни решения. Подходящи са за преграждане на офиси, търговски части, балкони и жилищни помещения.

Имат бърз и лесен монтаж, което спомага за реализирането на Вашите идеи в кратки срокове.

Поликарбонатните плоскости се използват за покриване на пазари, паркинги, басейни, за изграждане на шумоизолиращи бариери и много други.

Изключително добро приложение намира в хранително-вкусовата промишленост, поради факта, че стените изградени от него лесно се поддържат чисти. Това доведе до увеличено използване на поликарбонатните плоскости в консервната промишленост и най-вече в месопреработвателните предприятия.

Едно от специфичните приложения на поликарбонатът е за изграждане на оранжерии, тъй като разполага с висока светлопропускливост и много добра топлоизолация, което намалява разходите по отопление на Вашите растения.

Поликарбонатът може да се рециклира и преработва, което позволява неколкократно използване на една и съща суровина. Използвайки поликарбонатни плоскости вместо дървени Вие допринасяте за опазването на нашето природно богатство. Това е малка стъпка към опазване на екосистемите и по-специално горите и живеещите в тях растителни и животински видове.


Чрез този сайт ние предоставяме възможността на по-широк кръг клиенти да получат изформация за промоциите и изгодните оферти за поликарбонатни плоскости, както и за ниските цени на поликарбоната. Разгледайте нашите промоции и вземете ваучер. С него в нашия склад ще получите отстъпка на голям брой артикули- поликарбонатни плоскости, плексиглас, свързващи алуминиеви профили за поликарбонат, обкантващи профили, крепежни елементи и специализирани силикони.


Telkom © 2010 - 2024 Поликарбонатни плоскости от ПоликарбонатБГ | Уеб дизайн, изработка, поддръжка и SEO оптимизация от Максофт