Поликарбонатни плоскости от ПоликарбонатБГ


Поликарбонатни плоскости за газстанции
Търговски

Поликарбонатните  плоскости са доказан материал за покритие на газстанции, бензиностанции, автосервизи и автомивки. Също така направата на оранжерии. Поликарбоната има висока устойчивост на удар. Материалът не се изменя от атмосферните въздействия, защото има UV-защитен слой! Гъвкавостта на поликарбонатните листове ги прави идеален материал за покриване на сложни геометрични форми. Поликарбонатът сега привлича все повече и повече внимание в много области на производството и строителството, включително и като материал, който заменя метал и стъкло. Благодарение на високата си механична якост в съчетание с ниска водопоглъщаемост и на способността на продуктите, изработени от него, да съхраняват течни, твърди и газообразни материали в широк диапазон от работни температури, поликарбонатът се изполва успешно за производството на прецизни детайли и строителни елементи.

Възползвайте се от промоциите и ниските цени на поликарбонат, предлагани от нас. Запознайте се с нашите топ оферти и следете ваучера за отстъпки!

Telkom © 2010 - 2024 Поликарбонатни плоскости от ПоликарбонатБГ | Уеб дизайн, изработка, поддръжка и SEO оптимизация от Максофт